SVT Finals Schedule, 1st Semester 24-25

1/30/25: 7:50-12:40 (4 classes)

1st Period	7:50-8:55	65 minutes
Tot i chou	7.00 0.00	oo minates
Passing	8:55-9:00	5 minutes
2nd Period	9:00-10:05	65 minutes
Passing	10:05-10:10	5 minutes
3rd Period	10:10-11:15	65 minutes
Passing	11:15-11:20	5 minutes
4th Period	11:20-12:25	65 minutes
Lunch (Optional)	12:25-12:40	15 minutes
Busses Depart	12:40	
Building Closes to students	1:00	

1/31/25: 7:50-12:10 (3 classes)

Study Hall - Report to 5th period	7:50-8:25	35 minutes
Passing	8:25-8:30	5 minutes
5th Period	8:30-9:35	65 minutes
Passing	9:35-9:40	5 minutes
6th Period	9:40-10:45	65 minutes
Passing	10:45-10:50	5 minutes
7th Period	10:50-11:55	65 minutes
Lunch (Optional)	11:55-12:10	15 minutes
Busses Depart	12:10	
Building Closes to Students	12:30	

Last day for AM Skill Center is Thurs. 1/30/25, if they have transportation Last day for PM Skill Center is Weds. 1/29/25

Classes resume on Monday, February 3, 2025 for second semester.